Stack - Starters on Track - 98 startersappartementen in Haarlem

3 X STACK

STACK bestaat uit 3 woningtypen:

TYPE A1/A2

Tussenwoningen (44 m2), keuze keuken/slaapkamer apart of in woonkamer

TYPE B

Type met alleen raampartij op het zuiden (44m2), met dubbelbreed balkon

TYPE C

Hoekwoningen (49 m2)

Bij de tussenwoningen kun je kiezen voor een aparte keuken met een gecombineerde woon-slaapkamer of juist voor een aparte slaapkamer met de keuken in de woonkamer. De woningen worden standaard opgeleverd met keuken en afgebouwde badkamer. Zelfs de vloeren en wanden worden afgewerkt!

Wil je hoog wonen met een fenomenaal uitzicht of juist wat lager in het gebouw voor meer contact met de omgeving? Het gebouw bestaat uit acht bouwlagen, waarvan zeven woonlagen met elk 14 appartementen. Op de begane grond komen bedrijfsruimtes.

Enjoy the sun

Jouw STACK ligt perfect op de zon! Stel je het maar vast voor: lekker buiten op je balkon in de zon zitten onder het genot van een wijntje of een biertje. Door de grote puien is de woonkamer erachter ook super licht. Heerlijk wonen toch?

STAY ONLINE

Je leven is niet meer compleet als je niet op internet kan. Daarom wordt in STACK Wi-Fi geregeld via de Vereniging van Eigenaars (VvE). Zo ben je voor je vrienden altijd online bereikbaar en blijf jij altijd in contact met alles om je heen!

TOGETHER

In STACK worden 98 appartementen gerealiseerd. Om alles onderling te regelen (na oplevering) wordt er een VvE opgericht. VvE staat voor Vereniging van Eigenaars. Binnen de VvE worden allerlei administratieve en technische zaken geregeld. Denk maar eens aan de schoonmaak van de algemene ruimtes, maar ook de onderhoudscontracten voor bijvoorbeeld de lift en de installaties. Vóór oplevering wordt alles in gang gezet en zal er ook een oproep worden gedaan voor bestuursleden. Dus wil jij ook invloed in de toekomst van STACK? Meld je dan tegen die tijd aan als vrijwilliger. Je woont er samen, dus regel je het ook samen.