Stack - Starters on Track - 98 startersappartementen in Haarlem

gezelligheid!

Vanuit je STACK fiets je binnen tien minuten naar het centrum van Haarlem. Haarlem kent vele jaarlijkse evenementen, maar het hele jaar door kun je terecht bij eindeloos veel eettentjes, terrassen, markten, bioscopen, musea, theaters en andere uitgaansgelegenheden. Haarlem staat bekend om haar verschillende jaarlijks terugkerende evenementen zoals het Haarlem Jazz-festival, Haarlem culinair en vooral niet te vergeten het landelijke begrip Bevrijdingspop dat heel Haarlem altijd op zijn kop zet!

alles om de hoek

Fiets in de zomer vanaf je nieuwe STACK naar Bloemendaal aan Zee en Zandvoort. Dus niet in de file naar het strand, zoals de rest van Nederland! Je kunt er kiezen uit vele hippe strandtenten. Na je werk fiets je dus gewoon nog even naar het strand!

Haarlem is ook in 2013 weer de beste winkelstad van Nederland! De meest bekende winkelstraten in Haarlem zijn de 'Monopoly-straten': de Grote Houtstraat, de Barteljorisstraat en de Zijlstraat. De daarachter gelegen kleinere, karakteristieke winkelstraatjes zijn ook zeer de moeite waard, denk bijvoorbeeld aan de Schagchelstraat, de Kleine Houtstraat, de Anegang, de Warmoesstraat, de Koningstraat en de Gierstraat. Deze straten huisvesten bijzondere winkels en speciaalzaken.

Shoppen kun je natuurlijk afwisselen met een lekker koffietje op een terras of in een gezellig eettentje. Kortom van alles in de buurt en lekker dichtbij!

Met station Heemstede-Aerdenhout om de hoek, ben je met de trein vanaf STACK binnen een half uur op station Amsterdam CS of Den Haag HS. Ideaal voor als je er werkt of uit wil gaan!